top of page

EKAnalys närvarande vid den internationella konferensen om hållbara isrinkar i Berlin

Den 11 september 2024 deltog EKAnalys i den internationella hållbarhetskonferensen i Berlin, där vår egen Jörgen representerade företaget. Konferensen, organiserad av IIHF, ISU och DEB, samlade några av de mest inflytelserika aktörerna inom hållbarhetslösningar för isrinkar och kylteknik. Vår Energy Guide Book fick särskild uppmärksamhet under evenemanget och nämndes av andra deltagare som ett viktigt verktyg för att främja energieffektivitet och miljövänliga lösningar inom sporten.



Med en agenda som lyfte fram innovativa och miljövänliga kylsystem för isrinkar, var EKAnalys stolta över att få vara en del av diskussionen kring framtida lösningar. Det underströks till och med hur viktigt det är att anlita konsulter tidigt i processen för att spara energi (och pengar!) långsiktigt. Bland annat diskuterades möjligheter med naturliga köldmedier, ett område där EKAnalys har hög expertis.



Vilka är IIHF, ISU och DEB?

  • IIHF (International Ice Hockey Federation) är det globala styrande organet för ishockey och har en nyckelroll i att främja sporten genom reglering och internationella turneringar.

  • ISU (International Skating Union) ansvarar för internationella skridskointressen, inklusive konståkning och hastighetsåkning, med fokus på att utveckla sporten globalt.

  • DEB (Deutscher Eishockey-Bund) är det tyska ishockeyförbundet, som arbetar för att stärka ishockeyn i Tyskland och främjar både amatör- och professionella ligor.

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page